SPECIALISTER PÅ TRÄDFÄLLNING

MED OSS FÅR DU SNABB OCH EFFEKTIV SERVICE TILL KONKURRENSKRAFTIGA PRISER!

Vi åtar oss trädfällning från privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner. Självklart har vi F-skattebevis samt full ansvarsförsäkring för såväl din som vår egen trygghet. Om du vill, så ombesörjer vi bortforsling av träd och grenar. Vill du hellre spara trädet till vinterns eldning? Inga problem, vi sågar gärna upp det i längder enligt ditt önskemål. Vi har dessutom tillgång till kranlastbil, och drar även fram stam och ris till farbar väg för hämtning med kranbil. Vi arbetar över hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till öarna i skärgården med egen båt.

Vi hjälper dig gärna!

Specialister på trädfällning, med över 15 års erfarenhet och effektiv service till bra priser. Välkommen till Vallentuna Trädfällning!

Vallentuna trädfällning-04

Trädfällning

Anlita oss för allt från minsta träd till större tomtrensningar. Vi utför även avancerade trädfällningar som kräver precisions- eller sektionsfällning av träden och har Skogsvårdsstyrelsens utbildning inom trädfällning.

vvtt

Analys & riskbedömning

Vallentuna Trädfällning erbjuder analys och riskbedömning för att säkra att trädet inte skadar människor eller egendom.

Vallentuna trädfällning-13

Rådgivning

Vi hjälper till med rådgivning inför större projekt. Säkerhet, hållbarhet och effektivitet är våra ledord och genomsyrar vårt arbete.

vt

Stubbfräsning

Våra stubbfräsar är kraftfulla och konstruerade för att minimera inverkan på er tomt och gräsmatta.

Hållbarhet

Vi tar vårt arbete på största allvar, och ser först och främst till trädets bästa, det finaste resultatet blir när vi kan tillgodose både trädets och kundens behov.

Hållbarhet

Vallentuna Trädfällning får jobbet gjort utan att tumma på säkerheten för omgivningen, kringliggande fastigheter eller oss själva.