Specialister på trädfällning i Stockholm med omnejd.

Specialister på trädfällning i Stockholm med omnejd.

Verksamhetsår
0
Uppdrag
0 +

Vår vision är att vara en självklar partner för dig när det gäller allt som rör trädfällning. Förutom att eliminera träd och alla risker som kan uppstå i dess omgivning, är vi måna om att det ska vara snyggt och städat efter arbetet. Upprensning efter avslutat uppdrag är nämligen lika viktigt för oss som uppdraget i sin helhet är för dig. Det, tillsammans med vår långa erfarenhet och det faktum att våra hjärtan klappar för trädvård och personlig service, gör att du får ett resultat som genomsyras av professionalitet ända ut i fingerspetsarna. 

Håkan Karlsson

Håkan Karlsson, grundare och ägare av Vallentuna Trädfällning AB med mer än 15 års erfarenhet från avancerad trädfällning.

Håkans medarbetare intygar att han är noggrann, gör sitt yttersta för sina kunder och det finns inte en trädfällning som ännu varit för svår nog att ta sig an.

Hållbarhet

Vi tar vårt arbete på största allvar, och ser först och främst till trädets bästa, det finaste resultatet blir när vi kan tillgodose både trädets och kundens behov. Med vår kunskap och erfarenhet har vi valt att inte kompromissa på vissa punkter, målet är alltid att hjälpa trädet att leva ett långt och hälsosamt liv.

Säkerhet

Ibland kan den enda utvägen vara att precisions- eller sektionsfälla trädet, exempelvis om det hämmar tillväxten för andra träd som växer för nära, om trädets grenar hänger över ledningar eller om det växer i direkt anslutning till en järnväg. Vallentuna Trädfällning får jobbet gjort utan att tumma på säkerheten för omgivningen, kringliggande fastigheter eller oss själva.

Effektivitet

Med oss får du snabb och effektiv service till bra priser. Vi ser fram emot hjälpa dig, välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.